top of page
316958708_10231090926882342_4701898797565658568_n_edited.png

Verhuur

Nog op zoek naar de geschikte plaats voor jouw (jeugd)vereniging of privé-evenement? Chiro Massenhoven heet u van harte welkom in haar gloednieuwe lokalen.

 

Sinds November 2022 heeft Chiro Massenhoven de deuren van haar nieuwe lokalen geopend, dat heropgebouwd is door de sterke entourage van onze Chiro. Bij het verwezenlijken van dit project werd er ook aan u gedacht: zo bieden wij dit ruime lokaal aan ter verhuur voor zowel evenementen als jeugdverblijven.

Indien u geïnteresseerd bent om bij ons te huren, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen om een huuraanvraag in te dienen. Hier kan u ook een voorbeeld van het huurcontract terugvinden. Nadien nemen wij met plezier contact met u op. Check ook zeker onze kalender voor beschikbaarheden. We proberen deze zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Indien u nog met vragen zou zitten, kan u steeds een mailtje sturen naar verhuur@chiromassenhoven.be.

Onze lokalen bestaan uit een grote inkomhal die rechtstreeks leidt naar de grote zaal waar het hart van uw evenement of verblijf zal plaatsvinden. De zaal is zodanig uitgerust dat deze zich ’s avonds ontpopt door de uitnodigende verlichting, die op de discobal reflecteert en iedereen zo de dansvloer op lokt. Ons lokaal is voorzien van de nodige technologische bouwstenen om uw feestje naar een hoger niveau te tillen. Anderzijds heeft ons lokaal ook de magie om de zaal om te toveren tot een gezellige filmavond of diavoorstelling.

 

Indien jouw evenement of verblijf zich overdag afspeelt, zal u opmerken dat vanuit de grote glazen deuren van de zaal het natuurlijk zonlicht de ruimte vult. Er is plaats genoeg om tafels en stoelen te plaatsen of een activiteit te organiseren. We beschikken over zowel meubilair voor gelegenheidsfeesten als meubilair dat Chirobestendig is in geval van jeugdverblijven. Wanneer u de glazen deuren van de grote zaal openzet, verbindt u het grasveld en omliggende natuur automatisch aan uw evenement of verblijf. Ons terrein is, Chiro zijnde, geoptimaliseerd om kinderen eindeloos te laten ravotten, en bovendien breiden de mogelijkheden nog verder uit door de nabijheid van bos en park.

 

Bij verhuur kan u steeds gebruik maken van onze keuken en bijkeuken, die wij voorzien hebben van twee ruime wasbakken in beide ruimtes, een gasvuur met 6 platen, een oven en microgolf, twee koelkasten (geen diepvriezer!), een vaatwasmachine, meerdere koffiezetapparaten en een ruim assortiment aan keukengerei. We beschikken naast standaard service dat voor jeugdverblijven kan dienen ook over een uitgebreid service bedoeld voor gelegenheidsevenementen. Door een open bar, die de keuken aan de zaal verbindt, blijft u als organisator van een evenement of als leiding van je leden betrokken, ook indien u zelf in de keuken aan het werk bent.

 

In het lokaal zijn er drie vrouwentoiletten, twee mannentoiletten, drie urinoirs en drie grote wasbakken beschikbaar, alsook een toilet voor personen met een handicap of beperking. Nabij de toiletten bevinden zich ook twee douches, waarvan u steeds gebruik kan maken in geval van een verblijf. 

 

Om een jeugdverblijf aangenamer te maken, bieden wij ook een kleiner lokaal aan die aan de grote zaal grenst. Hierin kan u veldbedden opzetten of matjes opblazen om in alle rust te overnachten. Daarnaast kan je gebruik maken van onze Chirozetels om de zaal of het lokaal gezelliger in te kleden.

 

Ons lokaal is gemaakt om beleefd te worden. Naast onze leden en leiding zien wij u ook graag verschijnen in onze 2e thuis. Zowel voor familiefeesten, verjaardagsfeesten, communies of vergaderingen als jeugdverblijven openen wij met plezier onze deuren. U bent hier, zeker en vast, aan het juiste adres.

 

Tot binnenkort…

Wat we verhuren:

We verhuren één grote zaal van 140 m², een aanliggend lokaal van 23 m², een ruim uitgeruste keuken met bijkeuken en sanitair met materieel. De omgeving langs het gebouw omvat één aanliggend terrein met een oppervlakte van 6670 m². Je kan onze lokalen terugvinden in de Kerkstraat 100 te Massenhoven.

 

Voor wie:

We openen onze deuren voor zowel privé gelegenheidsfeesten als (jeugd)verenigingen die graag gebruik maken van onze faciliteiten. De maximale bezetting voor dagverhuur is 100 personen, voor een verblijf is dit 35 personen.

 

Inventaris:

De grote zaal is uitgerust met een geluidsinstallatie, een beamer en een gemotoriseerde discobal om sfeerverlichting te creëren. Daarnaast beschikken we over voldoende tafels en stoelen, zowel voor gelegenheidsfeesten als meubilair dat meer Chiro-bestendig is. Indien gewenst zijn er ook enkele Chirozetels ter beschikking.

De keuken en bijkeuken beschikken over twee ruime wasbakken in beide ruimtes, een gasvuur met 6 platen, een oven en microgolf, twee koelkasten (geen diepvriezer!), een vaatwasmachine, meerdere koffiezetapparaten en een ruim assortiment aan keukengerei. We beschikken naast standaard service dat voor jeugdverblijven kan dienen ook over een uitgebreid service bedoeld voor gelegenheidsevenementen.

In het sanitair blok zijn er drie vrouwentoiletten, twee mannentoiletten, drie urinoirs en drie grote wasbakken beschikbaar, alsook een toilet voor personen met een handicap of beperking. Nabij de toiletten bevinden zich ook twee douches.

Prijzen:

Om onze lokalen en aanliggend terrein te huren betaal je € 250 voor een volledige dag en € 450 voor een weekend. Hierbovenop komt een forfaitaire kost die verschilt van zomer- en winterperiode. In deze prijs zit ook het gebruik van schoonmaakmiddelen, poetsbenodigdheden en toiletpapier. Om schade en gebreken te voorkomen, vragen wij een waarborgsom van € 200 voor een dag en € 350 voor een weekend, dewelke wij hopen achteraf te mogen terugstorten. 

Dag
Weekend
Huurprijs
€ 250
€ 450
Energiekosten winter (november t/m maart)
€ 50
€ 100
Energiekosten zomer (april t/m oktober)
€ 25
€ 50
Waarborg
€ 200
€ 350
bottom of page