top of page

Handige links

Hieronder vind je een enkele links die de moeite waard zijn om eens te bekijken. Sommige informatie is verbonden aan onze Chiro, maar evengoed kan je hier een doorverwijzing vinden naar meer algemene informatie omtrent Chiro Nationaal of onze gemeente. 

Op onze Facebookpagina, “Chiro Massenhoven”, kan je steeds foto’s, evenementen en updates terugvinden. We gebruiken onze Facebookpagina voornamelijk om korte mededelingen, aankondigingen of herinneringen te communiceren. Ook onze jaarlijkse kampfoto’s zijn op onze Facebookpagina terug te vinden.

Je hoeft zeker geen Facebookprofiel aan te maken, aangezien alle hoofd-communicatie via mail wordt gecommuniceerd en je onze Facebookpagina via internet kan bekijken zonder een account te moeten aanmaken.

Op onze Instagrampagina, “@chiromassenhoven”, kan je steeds foto’s, evenementen en updates terugvinden. We gebruiken onze Instagrampagina voornamelijk om leuke momenten uit het Chirojaar te delen, maar ook korte mededelingen, aankondigingen of herinneringen te communiceren.

Je hoeft zeker geen Instagramprofiel aan te maken, aangezien alle hoofd-communicatie via mail wordt gecommuniceerd en je onze Instagrampagina via internet beperkt kan bekijken zonder een account te moeten aanmaken.

Iedere Chirogroep behoort tot een regiogewest; ieder gewest maakt deel van een verbond; en alle verbonden samen vormen Chiro Nationaal: de overkoepelende organisatie die het Chirolandschap vormt. Op de website van Chiro Nationaal vind je alles terug wat Chiro ademt: van uitgeschreven spelletjes en liedjes tot informatie rond vormingen en verzekeringen.

Enkele groepen uit nabijgelegen steden en gemeenten vormen samen een gewest: een aftakking van Chiro Nationaal. Wij behoren tot het gewest Pallieter dat naast regio Massenhoven nog met 7 andere regio’s uit de buurt verbonden is. De bedoeling van het gewest is om de Chirogroepen te ondersteunen en (groeps-)leiding, Volwassen Begeleiders (VBs) en leden samen te brengen. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor leiding en VBs indien ze meer informatie willen rond vormingen, activiteiten of indien er vragen de kop op steken omtrent het Chiroverband.

Een stevige Chirobroek of -rok, een warme Chirotrui of coole Chirosokken: je vindt jouw volledige Chiro-outfit in De Banierwinkels in jouw buurt. Vooraleer je je helemaal laat gaan in De Banier, bekijk zeker alle informatie over ons uniform hier.

Als jeugdvereniging hebben wij veel te danken aan de ondersteuning die wij van gemeente Zandhoven ontvangen. Zoals de slogan van onze gemeente luidt, investeren zij in allerlei jeugdinitiatieven met de glimlach. Ook biedt de gemeente een vrijetijdstoelage aan zodat het lidgeld of kampgeld geen drempel hoeft te zijn. Meer info vind je hier.

meisje-001.png
bottom of page